Tips voor trouwen op Ibiza

Op deze pagina geven wij als echte Ibizakenners graag een paar tips om jullie bruiloft nog mooier te maken.

Tip 1: Een echte weddingplanner

Het plannen van een bruiloft op Ibiza vanuit Nederland is niet zo gemakkelijk. Een aantal zaken zijn wel te vinden vanuit Nederland via internet, maar hoe weet je of deze partijen betrouwbaar zijn? Daarom is het fijn dat er een Nederlandse weddingplanner is die echt veel ervaring heeft met de organisatie van bruiloften op Ibiza. Trouwen Ibiza is in de zomermaanden met een team van weddingplanners en decorateurs actief op het eiland voor de voorbereiding en uitvoer van tientallen bruiloften.

Tip2: Een Nederlandse fotograaf

Net als een persoonlijke kennismaking met jullie ceremoniespreker is een een kennismaking met jullie bruidsfotograaf in Nederland ook erg fijn. Hier kunnen jullie goed voelen of er de juiste klik is tussen jullie en de fotograaf. Deze is per slot van rekening de hele dag aanwezig op jullie bijzondere dag. Edwin Verhoef is een Nederlandse fotograaf die ieder jaar een groot deel van het trouwseizoen op Ibiza te vinden is voor het vastleggen van bruiloften. Hij fotografeert tussen de dertig en veertig bruiloften per jaar, dus op tijd boeken is wel verstandig.

Tip3:Verbijf

Misschien hebben jullie een plekje waar jullie al jaren komen of is het jullie eerste vakantie op Ibiza. Een mooie villa of finca, helemaal voor jullie alleen zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. Villa Ibiza Huren is onze favoriet als het gaat om villa’s voor bruiloften. In veel villa’s is een trouwfeest niet toegestaan. Villa Ibiza Huren kan jullie helpen met de bijzondere wensen voor een bruiloft bij de villa.